27 Ιουλίου 2008

Πανεπιστημίου...


Μετά το "μπαμ" Μοριέντες της Πέμπτης, το γιαούρτι έπεσε σύννεφο από τις υπόλοιπες υπερδυνάμεις. Μοριέντες θέμα δεν υπήρξε, όπως διέψευσε και ο ίδιος και, η SportDay μας πρόσφερε μια πανεπιστημιακού επιπέδου γαργάρα, που χάρισε άφθονο γέλιο.

Με κωλοτούμπες του στυλ... από αυτό το μικρό διάλογο καταλάβαμε ότι ο Μοριέντες είχε ακούσει φήμες ότι ασχολούνται μαζί του κλπ κλπ το αναγνωστικό κοινό αισθάνεται εξαπατημένο. Πλήρωσε να διαβάσει είδηση, και η είδηση ήταν greek cheese feta.

buzz it!

15 Ιουλίου 2008

Μια κακή παρένθεση

Σε καλά επίπεδα κινούνται οι αναλύσεις και οι ειδήσεις για τα προκριματικά του Ουέφα, του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του Ιντερτότο. Πρέπει να πέφτει διπλή δουλειά στις στοιχηματικές εφημερίδες σε σχέση με άλλες χρονιές, και αυτό δεν αμφισβητείται.

Όπως και να χει όμως, απίθανες γκέλες όπως αυτές στο Bet Top του Πρωταθλητή, ένα από τα top περιοδικά-ένθετα εφημερίδων, της περασμένης Παρασκευής, δεν δικαιολογούνται με τίποτα. Ρίξτε μια ματιά:

Σελίδα 6, Οι… Ειδικοί του Στοιχήματος

Του Γιάννη Ευαγγελόπουλου

1) Κουπόνάκι

2) ενατατικά

3) κοιτόντας

4) κι ένα άσο

5) κάποιους βαθμού

6) το πρώτο είναι τοπ Ατλέτικο Παραναένσε – Παλμέιρας

7) αμφλιρροπων

8) Στη Φινλανδία μεγάλο παιχνίδι αυτός της Ίντερ Τούρκου με τη Μιλικόσκι

9) Βλειγράδικαι

10) εντότητα

11) Κια

12) σητρίζουμε


Απόψεις/Προβλέψεις/Προγνώσεις/Εκτιμήσεις

1) «Δύο ισοπαλίες σε εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια στα οποία πάντως δεν βλέπω να έχουμε νικητή. Το πρώτο είναι τοπ Ατλέτικο Παραναένσε – Ιντερνασιονάλ και δεύτερο αυτό για τη Σάο Πάολο με την Παλμέιρας. Και για τα δύο παιχνίδια δεν μπορεί να γίνει καμία πρόταση, ωστόσο θα προτιμήσουμε την ισοπαλία που σίγουρα πληρώνει αρκετά καλά».

2) «Στην Β’ κατηγορία του ποδοσφαίρου της ίδιας χώρας το ντέρμπι Χάκεν Ασιρίσκα είναι επίσης μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον και χωρίς να μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Κι εδώ δεν βλέπω να έχουμε νικητή»

Κατά τον φίλο αρθρογράφο της στήλης "Οι… Ειδικοί του Στοιχήματος", η ισοπαλία δεν αποτελεί πρόταση, πρόγνωση ή πρόβλεψη. Ε;

3) Στην ενότητα UNDER

«Έχω πει αρκετές φορές πως η συγκεκριμένη ενότητα θέλει πολύ ρίσκο και λέω να πάω σε δύο παιχνίδια από τη Σουηδία και ένα από τη Βραζιλία τα οποία πάντως δεν είναι και σίγουρα πως θα μείνουν σε χαμηλά σκορ. Οπότε…» -και ακολουθούν 3 προτάσεις-

Tα σχώλλοια δυκά σας, εμείς θέλουμε να ελπίζουμε ότι απλά ήταν μια κακή παρένθεση

buzz it!

Καρατιές από Τζαπάν...

Τα χώνουν οι στοιχηματικές εφημερίδες σήμερα στον ΟΠΑΠ και τους μάγκες που αποφάσισαν ότι πρέπει να βάλουν στα κουπόνια του στοιχήματος αγώνες από –ακούσατε, ακούσατε- το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας!

Έτσι λοιπόν, ο Έλληνας θα μπορεί πλέον να τζογάρει στον Σαγιονάρα, τον Γιλεκάκι, τον Γιοκοχάμα και τον Γιουβετσάκι-τσαν, και να τρώει Ιαπωνικό κουβά αβέρτα.

Και το χειρότερο όλων είναι ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει φτάσει στα μισά του... άρα, το χτύπημα είναι κάτω από τη ζώνη. Ούτε καιρός για προετοιμασία, ούτε καιρός για μελέτη, ούτε ένα αφιέρωμα, ούτε δείχνει τα πρωταθλήματα κάποιο κανάλι (ίσως δορυφορικά, αλλά πόσοι έχουν χρήματα για δορυφορικά; ). Όλα τα 'χαμε, η Τζαπάν μας έλειπε...

Στοίχημα, 12Χ και King Bet έγραψαν δυο λόγια για τους αγώνες, είχαν και βαθμολογίες, το Match Money έπιασε κομπολόι και σφύριξε αδιάφορα, και όλοι μαζί, άλλοι με το βαμβάκι και άλλοι με καρατιές, τα είπαν ένα χεράκι στους διοργανωτές του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Ε, και που τα χώσατε; Ρε, αυτοί δεν βάζουν μυαλό τόσο καιρό που τους τα χώνετε για τις γκανιότες, θα βάλουν μυαλό για το ποια πρωταθλήματα έχει λογική να προσφέρουν στους παίκτες;

Ίσα που θα δείτε ξανά Ρωσία, καμιά Ουκρανία ή Πολωνία, ή και το Κατάρ να μπαίνει για τις Αυγουστιάτικες βουτιές…

Το αποκλείετε;

buzz it!

14 Ιουλίου 2008

To μεγάλο σχολείο


H ασυνταξία, της ασυνταξίας, την ασυνταξία.

Το Ινερτότο, ο Μπάγκογλου, η Τρίτη και τα μεγάλα ερωτηματικά.

Δεν φανταζόμαστε να τιμάει κάποιον το κείμενο στα δεξιά... Ή τον τιμάει;

Υ.γ. Και που να δείτε κάτι διαμάντια που θα διαβάσετε μετά το τέλος της αποδελτίωσης του τζογοτύπου. Για γερά νεύρα ΜΟΝΟ!

buzz it!

08 Ιουλίου 2008

Κεριά και... λιβάνι!

Στείλατε τους αρχισυντάκτες σε διακοπές;

Δεν γίνεται αλλιώς ρε παλικάρια, δεν γίνεται!


Μετά το Sport 24 και τον Γκαλιάνη (από τα Τρίκαλα), τώρα έχουμε το Λίβανος από το ΣΠΟΡ FM!

Σμύρνα, χρυσός και λίβανος, για να μην πούμε τίποτα πιο βαρύ...

buzz it!

Αυτά τα 4σέλιδα

Δεν βάζουνε μυαλό...

4σέλιδο αφιέρωμα διατείνεται στο σημερινό της (8/7) εξώφυλλο ότι έχει η King Bet στο πρωτάθλημα της Αυστρίας.

Πού το είδανε το "4σέλιδο αφιέρωμα", γιατί εμείς δεν το βλέπουμε;

Ένα δισέλιδο υπάρχει που μιλάει για τις ομάδες, μία σελίδα με το καλεντάρι της χρονιάς και μία με τις αναλύσεις της πρώτης αγωνιστικής.

Είναι αυτό "4σέλιδο αφιέρωμα" ή μήπως "παραπλανητική διαφήμιση";




buzz it!

Γκαλιάνης στα Τρίκαλα, Γκαλιάνης στο Μιλάνο!

Μόνο για να γελάσουμε είναι…

Αναφερόμαστε στο εκπληκτικής ομορφιάς κείμενο του (ιδιαίτερα αγαπητού μας) SPORT 24 για τον Κακά, τα μύρια, την Τσέλσι και τον Γκαλιάνη!

ΓκαλιάνηςΓκαλιάνηςΓκαλιάνης.

Ελληνοποιημένος πρόεδρος της Μίλαν, που ο παππούς του καταγόταν από τα Τρίκαλα.


Υ.γ.: Στα δυο στενά, φάγαν και την ορθογραφία! Ήμαρτον

buzz it!

07 Ιουλίου 2008

Και στις καλύτερες οικογένειες

«Χιλιανό» βάφτισε το Goal τον Περουβιανό Πιζάρο που θέλει ο Παναθηναϊκός.

Για τον «Λέκο» της Λίβερπουλ λέει η Sportday ότι κινείται ο Ολυμπιακός, ενώ τον λένε Λέτο.

Και τα δύο αυτά λαθάκια τα εντοπίσαμε στα δευτεριάτικα (7/7) πρωτοσέλιδα.

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες…

buzz it!

Συνεχίζεται η παράδοση με τους Κροάτες παικταράδες στο τριφύλλι

Βάλαμε τα γέλια αντικρίζοντας το εξώφυλλο του Derby της Κυριακής (δες το!).

«Συνεχίζεται η παράδοση με τους Κροάτες παικταράδες στο τριφύλλι», γράψανε αναφερόμενοι στον Ρουκάβινα.

Στο «Κροάτες παικταράδες» στεκόμαστε και κάνουμε μία αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν…


  • Γκόραν Βλάοβιτς. Υπέγραψε για 4 χρόνια με τον Παναθηναϊκό, τα δύο τελευταία ειδικά έκανε τουρισμό και μόλις το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του έληξε, τερμάτισε και την καριέρα του. Στα 32 του, είχε κάνει την τύχη της ζωής του, χάρη στον χουβαρντά Άγγελο Φιλιππίδη.
  • Ντάνιελ Σάριτς, μπακάκι της σειράς. Επαιξε τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό και ήταν βασικός μόνο την πρώτη του χρονιά. Μετά τον πήρανε χαμπάρι. Συνέχισε την καριέρα του στην τεράστια Ριέκα.
  • Σίλβιο Μάριτς, ή αλλιώς «δεν στρίβω με την καμία». Ταλαιπώρησε για δύο χρόνια τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά πήγε και ήταν για μια χρονιά αναπληρωματικός στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
  • Σρντζαν Άντριτς. Φιλότιμος αμυντικός χαφ, αλλά τέτοιους βρίσκει κανείς και στο Α’ τοπικό. Μετά από τρία χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, γύρισε εκεί απ’ όπου ήρθε (Χάιντουκ).
  • Ντουμίτρου Μίτου. Κροατο-ρουμάνος. Από τη σχεδόν τρίμηνη παρουσία του στον Παναθηναϊκό, θυμόμαστε μόνο το σύνθημα που δονούσε τότε τη Λεωφόρο: «Μη-του δίνετε, μη-του δίνετε». Την μπάλα εννούσαν τα βαζέλια.
  • Μάριο Γκαλίνοβιτς. ΟΚ, βασικός. Αλλά, παικταράς δεν είναι.
  • Άντονι Σέριτς. ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!!!
  • Ιγκόρ Μπίσκαν. Τί να κάνει αυτό το παλικάρι;
  • Αλιόσα Ασάνοβιτς: Περιπατητής από τους λίγους. Πάντως, μπάλα ήξερε.
  • Ρόμπερτ Γιάρνι: Αλήστου μνήμης η σύγκρουσή του κατακέφαλα με τον Κωνσταντίνου σε εκτός έδρας ματς με την Πόρτο, που είχε οδηγήσει σε πρόωρη αντικατάσταση και των δύο! Όπως και η δήλωση του Αλιόσα Ασάνοβιτς: «Ο Ρόμπερτ Γιάρνι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο στη θέση που αγωνίζεται! Είναι ιδανική λύση για την αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού».

Αν είναι λοιπόν με τον Ρουκάβινα να συνεχιστεί η «παράδοση με τους Κροάτες παικταράδες», ίσα που καήκαμε…


Υ.γ. Ρε σεις, μην παραμυθιάζετε τον κόσμο... Και μη νομίζετε ότι ο κόσμος ξεχνά.
Θυμάται και ρίχνει "μαύρο". Σημειώστε το, λέμε!

buzz it!

Τι θέλει να μας πει ο ποιητής

Πάλι καλά που έχουμε πιστούς και καλούς αναγνώστες... Σας ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις και τα σχόλιά σας, μας έχετε σκλαβώσει.

Καμπανάκι από αναγνώστη, για το πουλέν μας. Ακριβώς κάτω από το κείμενο του φίλτατου κου Διαλεκτάκου, ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος έγραψε με ολόχρυσα γράμματα ένα τεράστιο κεφάλαιο στο έργο "Τι θέλει να μας πει ο ποιητής".

Απολαύστε: "Και στα δύο παιχνίδια ( αυτά των Χιμπέρνιαν - Ελφσμποργκ, Τούρκου - Οντένσε) πιστεύω πως όλα τα αποτελέσματα έχουν τις ίδιες πιθανότητες (άρα, 1: 33,333...% Χ: 33,333... % 2: 33,333...%). Και σ' αυτές τις περιπτώσεις η ισοπαλία είναι το επικρατέστερο σημείο και πληρώνει αρκετά καλά".

Όταν τρία ενδεχόμενα έχουν τις ίδιες πιθανότητες, το ένα εξ' αυτών είναι επικρατέστερο. Μάλιστα...

Υ.γ.: Μήπως θέλεις να πεις ότι, όταν τρία ενδεχόμενα έχουν τις ίδιες πιθανότητες, εμείς διαλέγουμε αυτό με την καλύτερη απόδοση; Ε;

Γενικά, μια ζωγραφιά η σελίδα 27 της Παρασκευιάτικης King Bet. Με τέτοιες γκέλες, η άνοδος δεν θα συνεχιστεί...

buzz it!

06 Ιουλίου 2008

Β12 και Β6, C και Ε για τη μνήμη

Δεν βοηθούν τη μνήμη οι ασπιρίνες αγαπητέ Παναγιώτη Διαλεκτάκο, όπως δεν βοηθούν τους παίκτες, αναγνώστες του King Bet οι προτάσεις με... λάθος "νομίσματα" και εικασίες.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος (τα οποία και λίγο μας αφορούν), το να στοιχειοθετείται πρόταση για στοίχημα έχοντας ως κερασάκι, και μάλιστα χτυπημένο (με τονισμένα γράμματα δηλαδή), την εικασία "Δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει και πολύ ο θεσμός και ο Λίνεν θα κάνει τις δοκιμές του...", όταν ο ίδιος ο Λίνεν έχει δηλώσει από την αρχή "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε στο Κύπελλο UEFA", είναι τουλάχιστον ατυχές, τηλεοπτικέ μας φίλε.

Το σπορ θέλει μεγάλη προσοχή, αλλιώς δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις στον κόσμο.

buzz it!

05 Ιουλίου 2008

Τα κουβαδάκια σας...

Τέλειωσε το Euro, πλάκωσαν οι ζέστες, πήγε περίπατο και η έμπνευση.

«Χρήμα από το βορρά» γράφει πρωτοσέλιδα το Στοίχημα με φόντο (αν υπάρχει Θεός) τον… Λάμπρο Χούτο! «Χρήμα από το Βορρά», με το «β» κεφαλαίο, συμφωνεί και το 12Χ (με το ανανεωμένο... και διαιτητικά στοιχηματικό site).

Μέχρι και το King Bet που συνήθως έχει μερακλίδικο εξώφυλλο, πέταξε αυτή τη φορά ένα γενικό κι αόριστο «Ακλόνητες οι έδρες», έβαλε και για πρώτη μούρη τον «πουλάω παντού» Μπέκαμ και… καθάρισε.

Ώρα για μπάνια;

buzz it!

01 Ιουλίου 2008

Τρέλα και κορδέλα


Μας τρέλανε το 12Χ της Τρίτης. Πρώτο θέμα στο εξώφυλλο: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, υπότιτλος: Με Μπέογκραντ στο Βελιγράδι.

Μα, είναι δυνατόν η εφημερίδα της Τρίτης να έχει για βασικό θέμα ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο; Και σε δεύτερη μοίρα να περνούν όλα τα υπόλοιπα στοιχηματικά; Φρρρρρρ, φάουλ!

buzz it!